Wat is er in de omgeving van Hotel Royal Wings allemaal te doen?

Royal Wings ligt direct aan het privé strand van Lara op 18 kilometer van Antalya. De afstand van de internationale luchthaven van Antalya naar het hotel bedraagt slechts 14 kilometer, in ongeveer 20 minuten ben je al in het hotel. Het Royal Wings Hotel bevindt zich in één van de meest populaire badplaatsen van Turkije.

Ondanks dat Lara uitgegroeid is tot een van de populaire badplaatsen, stelt de directe omgeving van het hotel niet heel erg veel voor. In de buurt van het hotel zijn weinig goede restaurants en winkels.

In Lara vind je voornamelijk shopping malls waar ze neppe merkkleding verkopen. Wanneer je hapje wil eten kun je het beste in één van de top restaurants dineren van het Royal Wings Hotel of in het bruisende Antalya bezoeken.

Weergave 1-

12

van 3 resultaten

De omgeving van lara in turkije Antalya
Directe Omgeving (Lara)

Zoals gezegd is er in Lara niet bijzonder veel te doen, maar wat kun je er allemaal wel doen? De diverse shopping malls zijn altijd erg in trek bij toeristen die Lara bezoeken. Je kunt er voornamelijk neppe merkkleding kopen van merken als Nike, Adidas, Levi en ook van exclusieve merken als Rolex, Louis Vuitton en Prada.

Daarnaast boeken ook veel mensen een excursie naar de Düden watervallen, Hiërapolis en Pummakele. Hierin bezoek je de tempel van Apollo, Romeinse baden, de agora en andere plaatsen. Boek eenvoudig en voordelig beide excursies door te klikken op de onderstaande link:

» Ticket + boottour watervallen Düden

» Excursie Hiërapolis + Pummakele

Het treintje door het centrum van antalya in turkije Antalya
Antalya

Antalya is een stad met een historische geschiedenis en wordt jaarlijks massaal bezocht door toeristen. Naast proeven van de cultuur van Turkije kun je er ook fantastisch winkelen, uitgaan en ergens in de zon op het terras zitten. Er zijn veel goede restaurants en bars te vinden in het centrum.

Daarnaast is het bezoeken van het museum van Antalya ook een aanrader. Hierin ga je terug de tijd in naar de prehistorie, de steentijd, de bronstijd en het byzantium. Er is ontzettend veel bewaard gebleven in dit museum zoals beeldhouwwerken en vondsten uit het Romeinse tijdperk. Dit is voor iedereen een must om eens gezien te hebben.

De haven van lara in turkije Haven van Lara
Nieuw Antalya

Het moderne centrum van Antalya beschikt over vele moderne winkelstraten en goede restaurants en bars. Ook heeft het een bruisend nachtleven waar je uitstekend kan uitgaan! Vanuit de directe omgeving van Royal Wings vertrekken er regelmatig jongeren naar Antalya om hier te stappen.

Antalya valt in alle opzichten eigenlijk niet te vergelijken met een kleine plaats als Lara. Met de dolmus (plaatselijke bus) kan je bijna vanaf Hotel Royal Wings instappen om voor een paar euro naar Antalya te worden gebracht. Bovendien zijn de taxi’s ook niet duur en dat zou dus ook nog een mogelijkheid kunnen zijn.

» Transfer vliegveld Antalya naar Royal Wings